Elfs on Fitmass Mission with Petra

Nudimo Vam mogućnost grupnog vježbanja, ali zapravo individualno, u udobnosti svog doma. Picture Perfect tim je tu za poticaj i motivaciju te da osmislimo izazovan i učinkovit trening za vas, a vi se samo trebate prepustiti.

Predstavljamo vam 6-tjedni X-mas Izazov koji vodi naša Petra Vranković uz koji ćete se stvarno dobro oznojiti. Ako mislite da je lako izazivamo vas da isprobate!

Izazov je osmišljen u formi petodnevnih treninga u trajanju od 45 minuta. Mogući su dodatni live programi u kojima Petra odgovara na sva vaša pitanja, zajedno rješavate nedoumice i pratite napredak.

U aplikaciji The Fit Sanity formirate svoj profil i odgovarate na upitnik s traženim podacima o korisničkom imenu koje koristite na društvenim mrežama. Naime, naš privatni Instagram profil vam nudi dodatne sadržaje i svakodnevnu komunikaciju s Petrom vezanu uz tekući Izazov.

Treninge možete odraditi u gym-u i u kućnim uvjetima uz minimalnu upotrebu lako dostupnih rekvizita za vježbanje ili kompletno bez opreme.

U izazovu nam se pridružite kada želite i imate vremena za sebe. Od trenutka kupnje imate omogućen pristup aplikaciji u trajanju od 6 tjedana.

200,00 kn

closechevron-downbarslinkedin
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna.Povratak u Shop