Politika privatnosti

Politika privatnosti društva Picture Perfect d.o.o., Kupska 3, 10000 Zagreb, OIB: 96945850857


Uvod

Vaša privatnost i sigurnost vaših podataka nam je od iznimne važnosti pa s vama želimo podijeliti pravila koja smo implementirali u svoje poslovanje.

Vaše osobne podatke nećemo prodati niti na bilo koji drugi način ustupiti trećoj neovlaštenoj osobi ni u koju svrhu pa tako niti u svrhu ostvarenja promotivnih aktivnosti treće strane.

Posebnu pažnju smo posvetili tome da se pravila o zaštiti osobnih podataka inkorporiraju u sve naše poslovne procedure te da u svom poslovanju primjenjujemo najviše standarde informatičke sigurnosti.


U kojim situacijama možemo prikupiti Vaše osobne podatke

  • prilikom sudjelovanja u našim nagradnim natječajima, Picture Perfect izazovima ili promidžbenim akcijama
  • ako nam prijavite problem vezan uz našu web stranicu
  • ako nam dostavite osobne podatke u okviru anketa
  • prilikom kupnje putem web shopa bez registracije
  • prilikom narudžbi upućenih putem e-maila
  • prilikom posjeta našoj web stranici možemo prikupljati podatke o prometu, lokaciji te druge komunikacijske podataka

Pristup sadržajima na našim stranicama koji podrazumijevaju prikupljanje osobnih podataka nije dozvoljen osobama mlađim od 16 godina te ne prikupljamo niti obrađujemo osobne podatke osoba mlađih od 16 godina. Ukoliko steknemo saznanja da su nam dostavljeni osobni podaci takvih osoba, iste ćemo bez odgode obrisati.

Iznimno, roditelj može dati privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka djeteta mlađeg od 16 godina. U tom slučaju na e-mail roditelja poslat će se verifikacijska poruka sa zahtjevom da roditelj dostavi na uvid presliku svoje osobne iskaznice. Podaci s osobne iskaznice koji nisu potrebni (fotografija, OIB, broj osobne iskaznice) će se učiniti nevidljivima, a podaci od djeteta i roditelja čuvat će se sukladno pravilima navedenim u ovim Pravilima.


Koje podatke prikupljamo

  • ako samo pregledavate naše web stranice, tada prikupljamo podatke koji su navedeni na stranici Kolačići
  • u slučaju prijave na naše nagradne natječaje i/ili Picture Perfect izazove prikupljamo sljedeće osobne podatke: ime i prezime, e-mail adresu, korisničko ime za Instagram te fotografije koje ste sami odabrali uz vaš pristanak
  • ako izvršite narudžbu putem našeg web shopa bez registracije, putem e-maila, tada prikupljamo sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, telefon i čuvamo ih u periodu od tri mjeseca od dana kupnje i to isključivo kako bismo bili u mogućnosti izvršiti svoje ugovorne obveze (npr. dostava proizvoda, postupak reklamacije itd.) te vas kontaktirali u sklopu pružanja usluge korisničke podrške


S kim dijelimo podatke

Studio4web
Osobne podatke pohranjujemo na serverima koje smo zakupili od pružatelja usluga DHH d.o.o., Nobileova 20, 52100 Pula koji se nalaze u Republici Hrvatskoj.

e-ToMiTreba
Za potrebe online autorizacije kreditnih i debitnih kartica koristimo uslugu e-ToMiTreba, koju pruža Raiffeisenbank Austria d.d., SR Njemačke 2 i 8, 10000 Zagreb. Sustav e-ToMiTreba u potpunosti onemogućava pristup podacima neovlaštenim sudionicima u postupku kupnje pa tako u broj kartice kojom se plaća uvid može imati isključivo kartičarska kuća i vlasnik kartice. Ukoliko prilikom procesa kupnje odaberete način plaćanja karticom, tražit ćemo vašu suglasnost da vaše ime, prezime, adresu, broj kartice, datum isteka kartice i kontrolni broj dostavimo kartičarskoj kući, a mi ćemo poduzeti mjere da se oni s vašim osobnim podacima odnose s dužnom pažnjom i na zakonit način.

Google Analytics
Google Analytics je alat za prikupljanje anonimnih podataka o korisnicima naših web stranica, koji prikuplja podatke o tome koliko često korisnici posjećuju naše web stranice, koje stranice posjećuju, u koje vrijeme ih posjećuju, koliko dugo ostaju i iz koje zemlje dolaze itd. i to pomoću kolačića i IP adresa i to u sljedeće svrhe:

  • za poboljšanje korisničkog iskustva
  • za praćenje uspješnosti marketinških kampanja
  • za analizu obrazaca ponašanja

Ukolilko želite isključiti Google Analytics, možete instalirati Googleov dodatak za svoj preglednik koji će to spriječiti. Dodatak možete preuzeti ovdje.

Više informacija o tome kako Google koristi tako skupljene podatke možete pronaći ovdje.


Organizacijske i sigurnosne mjere koje smo poduzeli u svrhu zaštite osobnih podataka

  • kriptirana veza (https)
  • firewall
  • ograničen fizički pristup samo ovlaštenim osobama
  • praćenje pristupnih logova


Svrhe u koje koristimo osobne podatke

  • za ispunjavanje ugovornih obveza
  • za prikazivanje sadržaja vaših web stranica na najučinkovitiji način na vašem uređaju
  • za odgovaranje na vaše upite
  • za slanje obavijesti o promjenama vezanima uz naše usluge
  • za slanje promidžbenih poruka e-pošte, u slučajevima kada ste za to dali svoju izričitu privolu
  • za sprječavanje prijevare


Vrijeme čuvanja podataka

Vaše podatke nećemo čuvati dulje nego li je nužno potrebno za ispunjavanje svrhe zbog koje su prikupljeni.

Nakon isteka roka čuvanja osobne podatke ćemo ili izbrisati ili anonimizirati tako da se više ne mogu povezati ni s kime.

  • podaci sadržani u računu te podaci o financijskim transakcijama - 11 godina (sukladno Zakonu o računovodstvu čl. 10 (NN 120/16))
  • neregistrirani kupci – 3 mjeseca
  • podaci prikupljeni prilikom prijave na nagradni natječaj i/ili Picture Perfect izazov bit će obrisani ili anonimizirani trajno u roku mjesec dana od datuma objave pobjednika


Koja prava imate vezano uz prikupljanje i obradu osobnih podataka

  • na informacije o obradi vaših osobnih podataka
  • ishoditi pristup osobnim podacima o sebi
  • tražiti ispravljanje netočnih, nepreciznih ili nepotpunih osobnih podataka
  • zatražiti da se osobni podaci obrišu kad više nisu potrebni ili ako je obrada nezakonita
  • prigovoriti na obradu vaših osobnih podataka u svrhe marketinga ili na temeljima povezanima s vašom posebnom situacijom
  • zatražiti ograničenje obrade svojih osobnih podataka u posebnim slučajevima
  • zaprimiti svoje osobne podatke u strojno čitljivom formatu te ih poslati drugom voditelju obrade ("prenosivost podataka")
  • zatražiti da odluke koje se temelje na automatiziranoj obradi koje se odnose na vas ili znatno utječu na vas te koje se temelje na vašim osobnim podacima donose fizičke osobe, ne samo računala. U ovom slučaju također imate pravo izražavanja vlastitog stajališta te osporavanja odluke

Za ostvarivanje svojih prava možete nas kontaktirati na info@picture-perfect.hr.


Kako nas možete kontaktirati

Možete nam poslati poruku e-mailom na info@picture-perfect.hr.


Nadzorno tijelo

Nadzorno tijelo je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), a podatke o tome na koji način pred nadzornim tijelom možete zaštiti svoja prava možete naći ovdje.

closechevron-downbarslinkedin
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna.Povratak u Shop