Picture Perfect Challenge

Zajedno u novom formatu vježbanja

Koliko ste samo puta počeli vježbati po nekom programu, sami ili u grupi pa nalazili hrpu isprika zašto odustajete? Ili možda niste nikada? Dogovorili ste se s prijateljima pa su odustali oni pa i vi?

Vrijeme je da zajedno krenemo!

Nudimo Vam mogućnost grupnog vježbanja, ali zapravo individualno, u udobnosti svog doma. Picture Perfect tim je tu za poticaj i motivaciju te da osmislimo izazovan i učinkovit trening za vas, a vi se samo trebate prepustiti.

Izazovi su osmišljeni kao petodnevni treninzi u trajanju od minimalno 30 minuta uz dodatni program uživo koji se odvija vikendom kada članovi Picture Perfect tima odgovaraju na sva vaša pitanja, zajedno rješavamo nedoumice i pratimo napredak. U izazovu nam se pridružite kada želite i imate vremena za sebe.

Različiti izazovi će vam biti dostupni u našem web-shopu u određena doba godine koji ćemo promovirati putem profila na društvenim mrežama.

Automatski nakon kupnje izazova na vaš e-mail stiže poveznica na upitnik u kojem ostavljate tražene podatke. Neposredno prije početka izazova na e-mail koji ste naveli u upitniku stižu upute i program treninga. Svaka osoba kupnjom ostvaruje pravo sudjelovanja u tekućem izazovu koji traje 4-6 tjedana (Picture Perfect tim zadržava pravo promjene trajanja izazova od prigode do prigode, a sve će informacije biti poznate i dostupne pri reklami i opisu istog).

Možete odabrati između dva moguća načina sudjelovanja na Izazovima:

 • vježbate samo za sebe i vaša aktivnost ostaje privatna
 • vježbate "javno" što donosi mogućnost ulaska u izbor za nagradu

Ako se odlučite za javno sudjelovanje dobijete upute u kojima su potrebne informacije o vama (kg, cm i slika u sportskoj opremi ) kako bi mogli pratiti vaš napredak, a vi ući u igru za nagradu. Također potvrđujete pristanak da se slike "prije i poslije" objave javno na društvenim mrežama u slučaju ulaska u zadnji krug za nagradu. Naglašavamo da se mogu objaviti slike punoljetne osobe ili maloljetne osobe uz pisani pristanak roditelja ili staratelja isključivo uz potvrđeni pristanak i da se ne mogu koristiti u druge svrhe.

Treninge možete odraditi u gym-u i u kućnim uvjetima uz minimalnu upotrebu lako dostupnih rekvizita za vježbanje.

Možemo upotrijebiti:

 • prostirku za vježbanje (zamjena je deblji ručnik, mekani tepih ili dekica)
 • set bučica (plastična boca željene težine, punjena vodom ili npr. pijeskom)
 • vijača za zagrijavanje
 • gume za jači otpor (ako želite veći učinak vježbe)

Najbolji rekvizit u većini vježbi i tako predstavlja vaše tijelo te adekvatno izvođenje vježbi uz pravilnu tehniku disanja. Fokusirajte se na mišićnu skupinu koja izvodi vježbu.

Redovna konzumacija tekućine ili domaćih izotoničnih napitaka produžuje vašu izdržljivost. Po preporukama treba unijeti 1,5-2 dl tekućine svakih 15-ak minuta tijekom treninga.

Poželjno i preporučljivo je prije treninga odraditi kratko zagrijavanje, a poslije lagane vježbe istezanja.

Picture Perfect tim vam želi dobar trening!

closechevron-downbarslinkedin
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna.Povratak u Shop